HOIDOT

Kraniosacral Terapia

On fysinen hoitomenetelmä jolla voi tasapainottaa kehoa ja luoda keholle mahdollisuuden tervehtymiseen, hoito vo myös tuoda tunteita pintaan (trauma).  Mieli ja keho ovat yksi ja jos on tunnelukkoja niin nämä vaikuttavat myös kehoon ja luo kehoon jännitystiloja. Hoito on pehmeä ja mukava ja sopii vauvasta vaariin.(Tähän asti vanhin asiakas on ollut 94 vuotta vanha).

 

Kraniosakraali järjestelmä tuottaa kehossa rytmi liikken jonka kautta voi tarkkaila ja tasapainottaa kehoa.Hoidolla pyritään luomaan tervehtymisen ja palautumisen edellytykset esim. seuraavissa tiloissa

Pää+niska alueen säryt ja jännitystilojssa, selkäkivut, stressi, krooniset jännitys- kiputilat,unettomuus..jne.

 

Tomas264vimeo from Helgi Sverrisson on Vimeo.

Somato Emotional release

- Tällä menetelmällä joka perustuu kraniosakraali terapialle työstetään suoraan emotionaalisia tunteita. Hoito luo mahdollisuuden nostaa tukahdettuja tunteita omaan  tietoisuuteen ja siten vapautuen niistä. Kyse ei ole psykoterapia eikä kaiveta vanhoja asioita esille, vaan luodaan tilaisuus ja paikka antaa tunteiden tulla esiin, ilman tuomitsemista.

Chas Perry from Helgi Sverrisson on Vimeo.

Kraniosacral terapia lapsille

Kraniosacral terapian lempeä hoitomenetemä sopii mainiosti niin vastasyntyneille kuin vanhemmille lapsillekin. Vastasyntyneillä on ollut raskas matka takanaan (synnytys) ja voivat suuresti hyötyä hoidosta. Heillä voi olla ongelmia niin kuin levottomuutta ja koliikkia y.m  joiden syyt voi löytyä kraniosacraalijärjestelmästä, hoito auttaa tasapainottamaan järjestelmän ja näin antaa lapsen keholle mahdollisuus toipua. Vanhemille lapset voivat saada apua oppimisvaikeuksissa tai esim. add/adhd. 

Jäsenkorjaus

-Vanha perinteinen kononaisvaltainen hoito, joka tasapainotta ihmisen tukirangas: lihakset ja nivelet. Se on pehmeä hoito jolla pehmenetään lihakset,lihaskalvot ,sidekudos ja jänteet ennen kuin siirrytään nivelen mobilisaatioon. Kun asikas tulee ensimmäistä kertaa hoitoon olen varannut aikaa 2 tuntia, silloin ehditään käydä läpi asioita ja katsoa ettei liene mitään kontraindikaatiota hoitoon. Hyvä hoito niska-hartia ongelmiin, selkäkipuihin ja ylä-ala raajojen kiputiloissa.

Lisää lukemista www.perineinenjäsenkorjaus.fi

Mentaali valmennus

Mihin tarvitaan mentaali valmennusta?

Jos sinulla on tunne että olet jämähtänyt paikollesi, niin mentaali valmennus voi tuoda uusia työkaluja sinulle pääsemään eteenpäin elämässä.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin keskustellaan

 

 

 

 

 

 

kuva: Kraniosakraali järjestelmä.

Kallo+aivokalvot ja niiden luiset kiinnitys pisteet+selkäydinneste ja ristiluu. Tämä järjestelmä pitää sisällään meidän keskushermoston.

SIKSI SE TEHOA MEIDÄN HERMOSTOLLISEEN  JA HORMONALISEEN TOIMINTAAN.